20 december 2011

Ännu värre kungabild

kungen

Det som inte alls har kommit fram är det enorma andliga djup som kungen har. Istället har det bara handlat om påstådda snuskerier i skumma miljöer.
Gangstern Mille Markovic har sina kungabilder. Jag har mina. Hans är manipulerade. Mina är förstås bara helt obetydligt justerade. Aningen mer skärpa. Och kanske lite annat. Mer mättnad, bland annat.

Kungen är i själva verket muslim - smygmuslim! Bilden ovanför är beviset!

Carl XVI Gustaf kan festa runt hur mycket som helst, vistas i slibbiga miljöer tillsammans med sliskiga typer, ha indirekta/direkta kontakter med kriminella, begå brott (han har ju åtalsimmunitet). Och ändå sitta kvar.

Men om han byter religion - konverterar - då är det kört direkt. Från artikel i SvD signerad juridikprofessorn i Örebro Joakim Nergelius: 

tidningstext

Min kungabild är ganska ny, det syns ju på den lite åldrade monarken. Varför har inte fler funderat över varför han långa perioder de senaste åren plötsligt inte synts till, varit "försvunnen".
Men snart kommer han ut, tvingas abdikera - och Victoria tar över.

Men den andlige giganten Carl Gustaf blir så lycklig över att få slippa det heltomma görat med att jobba som kung i Sverige.
Islam! Allah! Muhammed!

Ja, nu blir det istället väsentligheter för hela slanten - söderöver. Det blir också mycket mer av det här med att vända blad: Koranen! Koranen dygnet runt. Nästan.

koranen, animation

kungen

PS Allt talar alltså för att Markovics skandalbilder inte är äkta. Men sannolikt finns det bilder på kungen i mindre lämpliga situationer. Kungens vänner med Anders Lettström i spetsen verkar i alla fall tro det. Annars hade det inte varit alla dessa kontakter, "förhandlingar" med kriminellt belastade personer.

I medierna: ExprExpr 2AB.