30 maj 2014

Till salu: En papegoja

Maud Olofsson
Säljes:

Maud - en snacksalig papegoja på hela 58 jordsnurr säljes för 300 kronor eller högstbjudande. Vid snabb affär medföljer ett större parti öronproppar.


Känd från tv. Stackarn medverkade häromsistens som första djur någonsin i direktsändning i tv-Aktuellts studio. Varmhjärtade djurvänner orsakade då storm på Twitter och andra sociala medier.


Snackar oavbrutet. Men bara fem ord. Som ägare måste jag erkänna att det konstitutionella står mig litegrann upp i halsen.

Dock är Maud livrädd för ordet konstitutionsutskottet. Hon tror att det betyder veterinären. Gojan misstänker nog att jag velat ... Hursomhelst, nu är hon ute till försäljning istället.

Som du kan se ovanför har Maud ett milt sagt markerat centerparti. För att tala klartext: Hon är fet, och bör tas ner i vikt. Så kostnaderna för papegojkost blir för dig som köpare minimala.

Det är en glad papegoja. Lite klämkäck sådär. Så slå till! Skulle det inte dyka upp någon köpare kan jag tänka mig att skänka bort Maud. Eventuellt - men bara strikt hypotetiskt - betalar jag den som vill bli ny ägare till denna fågel. 

Lämna bud på Maud! - via mejl (min mejladress finns i bloggens högerspalt) eller via kommentarsfältet nedanför. Jag är lite desperat nu.