1 februari 2012

Совершенно секретно материал для продажи

spionПосольство России в Стокгольме:
Свяжитесь со мной!
Дополнительный бонус картинка при быстром дело!

Målgruppen för det här blogginlägget är egentligen alla på den ryska ambassaden på Kungsholmen i Stockholm, som jag ovanför - på ryska språket - uppmanar att kontakta mig.


Jag har nämligen topphemligt material att erbjuda!

Men det är ju så komplicerat att skriva på ryska med alla dess konstiga bokstäver, så patrioterna från öst får allt själva fixa översättning av den här texten.

Hursomhelst: Vid snabb affär erhålls helt kostnadsfritt en komprometterande bild på Sveriges drottning Silvia (bild längre ner!)

Det topphemliga paket som affären gäller omfattar en dokumentsamling (290 sidor text) om den svenska regeringen och det svenska regeringskansliet (längre ner bild på dokumentsamlingens omslag + ett smakprov, sidan 5, en teaser).


röd pil
Hett! Hett! Hett! Hett!
Hett! Hett! Hett! Hett! Hett! Hett! Hett! Hett!
telefonkatalog
Extra obs - "rörpost 227":
telefonkatalog
Bonusbilden vid snabb affär:
drottning silvia

Brödkavel är ju inte precis drottning Silvias stil. Men hon saknar vapenlicens! Och skjuter riktigt illa, ärligt talat som en galning. Har haft skandalbilden liggande en längre tid. Men väntat på rätt tillfälle för att göra riktigt mycket pengar på den. Tog bilden här i stockholmska Hammarby Sjöstad när kungen var på besök i somras (blogginlägg 2011-05-30). Bilburna Silvia var minsann hack i häl - vilt spanande efter sin karl, ute på nya äventyr. Var verkligen beredd att ducka när drottning Silvia är på G! Särskilt om du är kvinna - och vid tillfället råkar vara i kungens extremt omedelbara närhet.

Den för er på ryska ambassaden högst värdefulla bilden medföljer alltså kostnadsfritt vid snabb ekonomisk uppgörelse. Jag vill för övrigt passa på att dementera falska uppgifter som lär vara i omlopp i Stockholms undre värld om att jag kommit över alla de hemliga dokumenten i Röda Korsets second hand-butik Kupan på Östgötagatan på Söder i Stockholm, och att jag i förra veckan betalat totalt 5 kronor för dem. Det är - som alla säkert förstår - en vansinnigt grov lögn!


1,2 miljoner kronor (exklusive moms) är ett högst rimligt pris för allt topphemligt material. Blir det under en längre tid inget nytt inlägg här på bloggen kan det mycket väl bero på att ryssarna har köpt rubbet. Och jag lever loppan för pengarna ... Tjohej!


kosack
Свяжитесь со мной!

6 kommentarer:

 1. Radioteatern ger: Red i natt, också.

  I rollerna: Silvia som Silvia, Cege som överste Torskensson:

  S: Skjutglädje skola med skjutglädje fördrivas!
  T: Ett uns ont krut till, och jag lätt förgås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Silvia skjuter dock bättre än förste Eko-chefen på SR, Per Persson.
   Såg enligt skrifterna ut som en "mexikansk tågrånare".
   Alltså inte som vilken tågrånare som helst.
   Utan en m e x i k a n s k tågrånare.
   Och studerar man foton på PP stämmer det på pricken!
   Denne ytterligt kreative man sköt idéer omkring sig hej vilt.
   95 procent (eller mer) var totalt åt skogen.
   Men resten var av världsklass! VÄRLDSKLASS!

   Radera
 2. Så skönt att se en helt oförvanskad skandalbild på medlemmar av kungafamiljen. Skulle kunna tänka mig att bjuda en hyffsad summa själv - tar du rubel?

  SvaraRadera
 3. Tar vilken valuta som helst - utom kräkiska drachmer. Skulle inte förvåna mig om det dök ut någon kräk (inte tyrk!) och bjöd med utgången valuta. Kräkerna har ju en kreativ inställning till det här med ekonomi.

  SvaraRadera
 4. haha får du pengarna kan vi väl gifta oss?

  SvaraRadera
 5. Snart lossnar det! Även om försäljningen hittills har gått en aning trögt.
  Hoppas dock att inte Säpo + Polisens nationella insatsstyrka dyker upp innan allt är klart.

  SvaraRadera

>

<$BlogItemCommentCount$> comments