2 september 2010

Blå, blåttare, blåttast ...

1sm169bluemangroup Pictures, Images and Photos
Blue Man Group ska uppträda på Göta Lejon i Stockholm (se HÄR). 
Det blir tydligen hela 54 konserter på Göta Lejon, den allra första redan 8 september. Jag fattar ingenting.

För att som alla kanske vet är ju Blue Man Group regeringen Reinfeldts artistnamn.
Och det är ytterligt märkligt att gruppen verkligen har tid med sådana här shower mitt under en hektisk valrörelse.
Enligt programmet är en av showerna dessutom på själva valdagen 19 september, konserten startar klockan 16.00. Missarnas miss!

Blå är förresten en av de tre s.k. grundfärgerna. Men en lite motsägelsefull färg med fler än ett ansikte.
"Blått kopplas starkt samman med stillhet och lugn. I motsats till bland annat rött, orange, och gult är blått kopplat till medvetenhet och intellekt. Överanvändning av blått kan framträda som kallt eller likgiltigt". (Wikipedia)

Ghost Flies Flying Blue Bluish icon icons emoticon emoticons animated animation animations gif gifs Happy Halloween Pictures, Images and Photos
Och det blåa högerspöket kan ju motståndarna alltid skrämma med - om inte den politiskt blåfärgade passar sig.
Det gäller att inte blåtta sig. Tänk på det! Och det gäller egentligen samtliga, i alla politiska läger. Aldrig bjuda motståndarna på gratispoäng. Aldrig blåtta sig!!! (se HÄR, Google-sök).
Sådant slutar för det mesta med en rejäl blåtira.

Blå, blåttare, blåttast ... Somliga lär tycka att FP:s Jan Björklund i vissa frågor är blåttast av dem alla. Och några att C:s Maud Olofsson ibland är allra blåttast, kring exempelvis arbetsrätten.

Fighten går vidare. Blått mot rött. Och det lär bli allt hårdare tag - tills segraren koras söndag 19 september. Just nu talar ju det mesta för att det inte slutar som i drabbningen nedanför ...
Red vs Blue Pictures, Images and Photos

4 kommentarer:

 1. Jag gillar egentligen varken blått eller rött. Jag är väldigt icke färg eller kanske mer en totalfärg som då blir det till svart. :)
  Men om nu ska jag välja färg så skulle nog välja helst enbart grönt. Men då grönt ingår i rött och kan inte dominera, faller valet ändå på blå. :)

  SvaraRadera
 2. Hmm Ja men om vi människor skulle varit djurparks "djuren" vad hade då varit vår naturliga miljö?

  Är det i staden?
  På landet?

  Vill vi ha mycket mark och röra oss på?
  Eller räcker det med en liten plätt?

  SvaraRadera
 3. haha blue man group. snor den! själv röstar jag v som jag alltid har gjort. vill stödja rätt block men tycker sóssarna är för mkt åt höger

  SvaraRadera
 4. Nei men så stilig da! Var innom "Dagens beste - norske", facinerende! Selv så liker jeg svenske bloggere bedre enn norske. Men det har kanskje noe med skrive-måten og gjøre. Selv så er jo min samboer svensk å jeg har bodd i sverige en liten periode..så min hverdag er påpreget av ganske mye - svenskhet :p

  Syns det alltid er like kjekt og finne nye bloggere som skriver bra. Å som har blogger jeg kan finne meg selv i.
  Selv så skriver jeg ikke noe om moteverdene, om kjendisser eller noe i den duren. Jeg skriver mere for meg selv, om ting jeg finner, ting som skjer i min hverdag :-)

  SvaraRadera

>

<$BlogItemCommentCount$> comments