21 juli 2010

Sibirisk bondkvinna och spion - vilken chock!

Kom till en sida med följande fråga: Vem var du i ditt förra liv? För att få svaret - skriv in DAG, MÅNAD och ÅR när du föddes i ditt NUVARANDE liv.

Jag fick svaret: Du kanske ogillar det men du var en kvinna i din senaste inkarnation. Du föddes någonstans i ett område som vi i dag kallar Sibirien ungefär kring år 1125. Du arbetade som bonde, vävare, skräddare. Du gillade alltid att resa, utforska, du kan ha varit detektiv eller spion. Kunskapen - som du skulle ta med dig och förvalta in i detta livet: Utveckla och växa mentalt, söka upp en bra lärare för att offra lite tid och energi på hans kunskap.

Jag har alltså varit totalt overksam - och vilat upp mig - i ungefär
800 år! Hmm ...

Vem var DU i ditt förra liv? Klicka HÄR!

Och Nationalencyklopedin ställer frågan: Vilken historisk person är du? Ta reda på vilken person i historien som påminner mest om dig.

Jag fick svaret: Av våra 150 historiska personer så påminner du mest om Verner von Heidenstam! Verner von Heidenstam (1859-1940) var en stor poet som ofta blev förälskad. Det tog lång tid för honom att få ur sig diktsamlingarna. Gillade Vättern.

Vem är DU mest lik? Klicka HÄR!

Alla dessa "tester" nuförtiden - det är en tanke som dyker upp. Inte minst i kvällstidningarna, som dock sedan lång tid tillbaka varken är "kvälls-" eller "tidningar" - om man överdriver lite. Det sistnämnda är ju inte helt främmande för en journalist ...

Fotnot: Tack till "Kloppan"/"Kloppan´s Blog" (se min blogglista) för tipset om det första testet ("testerna" är ju faktiskt lite underhållande)!